Fintall Oy

Yrityksemme myynti, materiaalitoiminnot ja logistiikka on keskitetty päätoimipaikkaan Suomeen Kirkkonummelle. Tuotteemme valmistetaan asiakaskohtaisena mittatilaustyönä Virossa Saugassa lähellä Pärnua sijaitsevalla Fintall Estonia OÜ:n sertifioidulla tehtaalla. Fintall Oy on toiminut vuodesta 1989 ja Fintall Estonia OÜ (ent. OÜ Telcontar) vuodesta 1997. 

Valmistamme ja toimitamme johdinsarjoja, liitäntäkaapeleita ja sähkömekaanisia kokoonpanoja pienissä ja keskisuurissa erissä. Asiakkaamme voivat luottaa tuotteidemme laatuun, toimivuuteen ja tarkoituksenmukaisuuteen.

Toimintamme kulmakiviä ovat

  • LUOTETTAVUUS
  • KORKEA LAATU
  • ASIAKASTYYTYVÄISYYS
  • ASIAKKAAN MENESTYMINEN

Toimittamamme tuotteet valmistetaan IPC-WHMA-A-620 standardin mukaisesti. Tuotantomme on ISO 9001 ja 14001 -sertifioitu. Käytössämme on automaattikone, puoliautomaattikoneita sekä monipuolisesti erikoistyökaluja. Valmistukseen käytämme aina asiakkaan hyväksymiä materiaaleja. Tehdas työllistää kolmisenkymmentä pitkän linjan ammattilaista.

Palvelemme asiakkaitamme täsmällisesti käyttäen tarkoituksenmukaisia resursseja. Reaaliaikainen toiminnanohjausjärjestelmämme kattaa kokonaisvaltaisesti myynnin, materiaalihallinnan, varastoseurannan, valmistuksen ja toimitusprosessin.